نمايشگاه‌هاي صنايع دستي کشور تخصصي مي‌شوند

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان بوشهر در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، با بيان اين مطلب گفت: اين موضوع از مصوبات سومين نشست هم انديشي معاونان هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي 18 استان کشور است که اواخر هفته گذشته در بوشهر برگزار شد.

احمد دهاز تصريح کرد: در روز برگزاري اين همايش در کنار مصوباتي چون اعطاي تسهيلات براي بازارچه‌ها و شهرک‌هاي صنايع‌دستي به تعدادي از استان‌هاي کشور مقوله تخصصي‌تر شدن نمايشگاه‌هاي آتي صنايع‌دستي نيز مطرح شد.

وي با به اشاره به اينکه با اجراي اين مصوبه نمايشگاه‌هاي صنايع‌دستي از کيفيت بالايي در محصولات حاضر برخوردار مي‌شوند، اظهار داشت: با اين روش بسياري از توليداتي که از کيفيت پاييني برخوردار هستند، امکان شرکت در نمايشگاه‌ها را پيدا نمي‌کنند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان ادامه داد: در اين نمايشگاه‌ها اجراي زنده محصولات صنايع دستي استان‌ها و توليد و فروش همزمان مورد نظر خواهد بود.

دهاز با بيان اينکه لزوماً توليدات صنايع‌دستي براي شرکت در اين نمايشگاه‌ها انتخاب نمي‌شوند، گفت: در کنار اينکه بايد محصولات از خانواده صنايع دستي کشور باشند، هنري بودن آن‌ها نيز مورد توجه قرار مي‌گيرد.

وي در ادامه اظهار داشت: همچنين در نمايشگاه‌هاي تخصصي غرفه‌ها به توليدکنندگان و صنعتگراني اختصاص مي‌يابد که هم از نظر رشته شرکت داده شده و هم از نظر کيفيت کار نسبت به هنرمندان ديگر برتر باشند.

احمد دهاز با تأکيد بر اينکه اين رويکردي بود که تا به امروز در نمايشگاه‌هاي صنايع‌دستي کمتر مورد توجه بود، افزود: رويکرد گذشته از اهميت نمايشگاه و کيفيت توليدات حاضر در اين نمايشگاه‌ها مي‌کاست.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي بوشهر خاطرنشان کرد: با وجود اين مصوبه کميته فني صنايع‌دستي حاضر در استان‌ها بايد اقدامات لازم در اين خصوص را با بررسي رشته‌ها و هنرمندان انجام دهند.

وي خاطرنشان کرد: ‌اين برنامه به عنوان يک دستورالعمل به استان‌هاي سراسر کشور ابلاغ شده و به نتايج حاصل از آن اميدواري‌هاي زيادي از طرف مسئولان صنايع‌دستي کشور وجود دارد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387092910